Olivia - Cromatica Photography

Olivia

Și noi, ca toată lumea, am avut timp și stare să reflectăm în lunile ciudate ale lui 2020. Nu a fost ceva imediat, dar până la urmă am ajuns să privim cei peste 10 ani de fotografie cumva din afară, de la distanță, cu un pic de detașare. A trebuit, vrând-nevrând, să ne gândim că poate povestea asta cu fotografia s-a încheiat. Un gând neașteptat într-un an deja plin în calendar, rămas (pe hârtie) iar fără vacanțe, fără posibilitatea de a ne vedea cu prietenii în weekenduri, fără afurisita aia de vitamină D care lipsește grav când ești aproape mereu în casă, editând cu jaluzelele închise. Dar ce mai sunt acum calendarele pline de programări? Rânduri multicolore despre nesfârșitul nostru optimism, despre încrederea că știm ce va fi mâine sau peste un an.

Vestea bună este că, privind în urmă, am zâmbit. Atât cât a fost până acum, a fost o nebunie frumoasă. Am avea ce povesti mulți ani de acum înainte  – prin câte am trecut, în ce locuri am ajuns, ce oameni am cunoscut, câte ne-au văzut ochii și ne-au auzit urechile. Am muncit realmente cât ne-au ținut puterile, într-o zonă a fotografiei care încă nu se bucură de cine știe ce respect, dar… uite că zâmbim. Au fost grele sutele de nopți nedormite, dar le-am petrecut împreună și am râs mult. Am cunoscut oameni foarte diferiți de noi și de mediul nostru, dar asta ne-a scuturat de multe prejudecăți. Cred că anii aceștia au avut asupra noastră efectul unei foarte lungi călătorii în jurul lumii. După ce vezi atât de multe, ești mai tolerant și mai modest, mai relaxat și mai deschis spre nou, mai adaptabil și mai încrezător. Nu știu câte doctorate, câte joburi, câte mici și multe vacanțe îți pot oferi asta. Și nu știu dacă acest capitol se va încheia peste doi sau trei ani (mai devreme sigur nu, ar zice iar calendarul tot mai aglomerat al lui 2021), dar știu că atât cât a fost, a fost bine.

Cândva poate o să povestesc momentele nostre cele mai haioase sau momentele cele mai grele la Cromatica. Deocamdată însă, vă povestesc (în imagini) cam cum sunt cele mai frumoase. Multe dintre ele au ceva în comun: un șir lung de întâlniri fericite. Cum ar fi o nuntă, o ieșire la munte, o veste extraordinară despre venirea unui bebe… și vedeți voi în continuare ce a urmat :).

sedinta foto familie 001
sedinta foto familie 002
sedinta foto familie 003
sedinta foto familie 004
sedinta foto familie 005
sedinta foto familie 006
sedinta foto familie 007
sedinta foto familie 008
sedinta foto familie 009
sedinta foto familie 010
sedinta foto familie 011
sedinta foto familie 012
sedinta foto familie 013
sedinta foto familie 014
sedinta foto familie 015
sedinta foto familie 016
sedinta foto familie 017
sedinta foto familie 018
sedinta foto familie 019
sedinta foto familie 020
sedinta foto familie 021
sedinta foto familie 022
sedinta foto familie 023
sedinta foto familie 024
sedinta foto familie 025
sedinta foto familie 026
sedinta foto familie 027
sedinta foto familie 028
sedinta foto familie 029
sedinta foto familie 030
sedinta foto familie 031
sedinta foto familie 032
sedinta foto familie 033
sedinta foto familie 034
sedinta foto familie 035
sedinta foto familie 036
sedinta foto familie 037
sedinta foto familie 038
sedinta foto familie 039
sedinta foto familie 040
sedinta foto familie 041
sedinta foto familie 042

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.