This is Reportage Awards {Collection 21} - Cromatica Photography

This is Reportage Awards {Collection 21}

🤔 “Sunteți în regulă? Cromatica merge bine? De ce ați încetat să postați fotografii? Vreau să vă văd pozele!” Când prietenii și clienții îți pun mereu astfel de întrebări, poți fi sigur că ai neglijat o parte importantă a afacerii tale.

🌞 Da, suntem ok, mulțumim! De fapt, am fotografiat mai mult decât ne-am așteptat anul trecut, iar acum suntem complet rezervați pentru vară și cea mai mare parte a toamnei, clienții noștri sunt oameni minunați, așa că am putea spune că afacerea merge foarte bine. Nu avem nicio scuză pentru absența noastră, în afară de un fel de „detoxifiere de rețelele sociale” și de a fi foarte ocupați cu alte proiecte (fotografie corporate, cursuri și o afacere nouă). Dar ne-am întors acum, gata să vă împărtășim din nou dragostea noastră pentru fotografie.

📷 Ne place încă să fotografiem oameni – oamenii timizi și non-conformiștii extrovertiți, copiii amuzanți și adulții cu spirit tânăr și plini de viață, oamenii buni și autentici, de orice vârstă, religie, orientare, naționalitate etc. Nu ne place să fotografiem după 2 dimineața, pentru că știm că putem face toate fotografiile grozave până în acel moment 😉.

❤️ Mulțumim mult pentru interes, sprijin si energie buna, VĂ IUBIM! Ne-ați încurajat, inspirat și motivat peste un deceniu. Ne-ați făcut să ne iubim meseria și nu vă putem mulțumi vreodată suficient pentru asta.

🏆🎀 Nu există nimic mai potrivit pentru a ilustra sentimentele noastre acum decât acest nou premiu This is Reportage, pentru care suntem foarte recunoscători:

Irina Groza This is Reportage Award

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.