Adina & Răzvan {Nuntă + Botez la Hotel Intercontinental} - Cromatica Photography

Adina & Răzvan {Nuntă + Botez la Hotel Intercontinental}

De ce să mă uit pe fotografiile de la o nuntă? Sunt toate la fel. Gene false, trenă, culori pastelate, prăjiturele și floricele… Iar ședințele foto, cu ei mici, cu ei mari, cu ei îmbrățișați, cu ei cocoțați în vârf de deal? Și toate fotografiile aranjate, chinuite, artificiale și lipsite de orice sens și farmec…  Până și eu le-am mai văzut pe toate de nu știu câte ori. Nu. Mie îmi place fotografia, dar așa ceva nu am timp să văd.

Rândurile de mai sus sunt niște bucățele dintr-o discuție recentă. Și da, noi avem prieteni care ne spun asta. Fără ocolișuri, fără teama că ne-am supăra. Nu sunt fotografi, dar sunt cunoscători și iubitori de fotografie. Și noi nu ne supărăm deloc. Sinceritatea lor ne ține cu picioarele pe pământ, ne ajută să nu ne luăm prea în serios și să căutăm să fotografiem nu doar pentru noi, nu doar pentru miri, dar și pentru prietenii noștri sinceri, alergici la stereotipii și la fake și pentru alți oameni care nu au fost acolo, care nu îi cunosc pe miri și nici pe noi, nu urmează să se căsătorească, dar care și-ar petrece câteva minute uitându-se la niște fotografii dacă ele ar dovedi că merită asta. Este o mare provocare pentru noi. Am vrea ca fiecare fotografie să merite să fie văzută și de cei mai critici dintre prieteni sau necunoscuți. Știm că nu reușim mereu, dar ne străduim mereu și asta face jocul mai interesant și mai palpitant.

Inspirați de discuția aceasta recentă, am decis să vă arătăm un eveniment nuntă+botez, cu care (aproape) am încheiat anul trecut și care ne-a plăcut foarte mult. Adina și Răzvan seamănă mult cu prietenii noștri. Au un simț al umorului extraordinar, care cred că ne-a inspirat. Nu au vrut nimic din ceea ce se poartă. Nu au ținut să aibă un tip sau altul de fotografii.  Așa că am putut să documentăm, pur și simplu, o zi frumoasă din viața lor, cu tot imprevizibilul și farmecul ei. Am fotografiat doar ceremoniile religioase și petrecerea, dar nu am simțit nicio clipă că ar fi un doar. Ceremonia de botez a fost una dintre cele mai dificile posibile (cu vreo cinci botezuri în același timp și alte lucruri surprinzătoare), urmată de o ceremonie de nuntă foarte liniștită și frumoasă (dar și cu niște momente amuzante). Iar petrecerea de mai târziu a fost, fără îndoială, una dintre cele mai reușite din câte am văzut. De multe ori avem senzația că este o legătură între oamenii care se distrează așa și faptul că ne aleg pe noi ca fotografi. O fi? :)

Adina & Razvan {Nunta} (1)
Adina & Razvan {Nunta} (2)
Adina & Razvan {Nunta} (3)
Adina & Razvan {Nunta} (4)
Adina & Razvan {Nunta} (5)
Adina & Razvan {Nunta} (6)
Adina & Razvan {Nunta} (7)
Adina & Razvan {Nunta} (8)
Adina & Razvan {Nunta} (9)
Adina & Razvan {Nunta} (10)
Adina & Razvan {Nunta} (10-2)
Adina & Razvan {Nunta} (11)
Adina & Razvan {Nunta} (12)
Adina & Razvan {Nunta} (13)
Adina & Razvan {Nunta} (14)
Adina & Razvan {Nunta} (15)
Adina & Razvan {Nunta} (16)
Adina & Razvan {Nunta} (17)
Adina & Razvan {Nunta} (18)
Adina & Razvan {Nunta} (20)
Adina & Razvan {Nunta} (21)
Adina & Razvan {Nunta} (22)
Adina & Razvan {Nunta} (23)
Adina & Razvan {Nunta} (24)
Adina & Razvan {Nunta} (25)
Adina & Razvan {Nunta} (26)
Adina & Razvan {Nunta} (27)
Adina & Razvan {Nunta} (28)
Adina & Razvan {Nunta} (29)
Adina & Razvan {Nunta} (30)
Adina & Razvan {Nunta} (31)
Adina & Razvan {Nunta} (32)
Adina & Razvan {Nunta} (33)
Adina & Razvan {Nunta} (34)
Adina & Razvan {Nunta} (35)
Adina & Razvan {Nunta} (36)
Adina & Razvan {Nunta} (37)
Adina & Razvan {Nunta} (38)
Adina & Razvan {Nunta} (39)
Adina & Razvan {Nunta} (40)

2 thoughts on “Adina & Răzvan {Nuntă + Botez la Hotel Intercontinental}”

  1. Super fotografii. Surprind momente inedite, trairi, emotii, situatii hazlii, etc. Sunt diferite de fotografiile care fac parte din categoria celor obisnuite sau clasice. Nu sunt monotone si asta este extraordinar. Felicitari si lumina buna! Sunt un fan declarat al vostru.

    1. Iti multumim mult pentru aprecieri, Mihai! Este in mare parte meritul celor pe care ii fotografiem, pentru ca nici ei nu vor fotografiile acelea obisnuite si monotone ;).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.