Câini la nuntă {Colecție Fearless} - Cromatica Photography

Câini la nuntă {Colecție Fearless}

Doi iubitori de câini, Robert și cu mine, au devenit, împreună cu Andrei, trei iubitori de câini. Și unde sunt trei iubitori de câini într-o casă, trebuie să fie și un câine, nu? Eh, poate nu, dar acum avem un cățel al nostru – după atâția ani de îndrăgit cățeii altora și cățeii nimănui. Și parcă am avea o familie puțin mai mare, parcă am râde și mai mult, parcă am fotografia și mai des. Dar nu vă voi arăta fotografii cu Lulu a noastră, ci mai degrabă o să vă povestesc puțin ,în imagini, despre cum am așteptat-o, cum am iubit-o chiar înainte să vină pe lumea asta și să ajungă în casa noastră.

Destul de rar se încumetă cineva, cel puțin la noi, să vină cu un cățel la nuntă. Dar de câte ori s-a întâmplat, noi ne-am bucurat din toată inima. Printre altele, pentru că e așa o provocare pentru noi să le surprindem entuziasmul, cheful de joacă, nerăbdarea, plictiseala, dragostea lor nesfârșită și energică de căței. Și sperăm mereu, exact ca în cazul copiilor, să facă boacăne și să îi fotografiem fix atunci. Îi ținem minte pe toți, nu ne săturăm să povestim despre ei, ne bucurăm de fotografiile lor înduioșătoare sau amuzante. Să știți, voi toți cei cu animăluțe fotografiate de noi, că fiecare dintre ele ne-a inspirat, ne-a alinat așteptarea, ne-a dat curaj, ne-a pregătit.

Când am auzit de o colecție Fearless Photographers dedicată cățeilor invitați la nunți, am zis că e prea pe gustul nostru să nu trimitem și noi câteva imagini, măcar că nu or fi ele printre cele mai bune. Aveam doar fotografii făcute înainte să avem și noi cățel. Am trimis, apoi ne-am bucurat tare mult că au fost alese și ale noastre. Dacă vă plac și vouă cățeii, ar trebui să vedeți colecția, e chiar frumoasă. Iar dacă vreți să o vedeți pe Lulu a noastră, doar să ne spuneți, că abia așteptăm un prilej să vă arătăm fotografii cu ea :).

caini la nunta 01
caini la nunta 03 1
caini la nunta 04
caini la nunta 02

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.