Bianca & David {Nunta} - Cromatica Photography

Bianca & David {Nunta}

Nu mi-au plăcut întotdeauna nunţile. Nici acum nu îmi plac toate, recunosc. Sunt evenimente destul de bizare, pentru care oamenii se pregătesc şi la care participă ca nişte actori. Machiajul, hainele, rolurile, decorurile, toată regia… Mi-a luat destul de mult timp să descopăr farmecul unei nunţi, deşi era atât de simplu: fericirea. Suntem dependenţi de momentele reale de fericire, de energia pe care o degajă oamenii în momentele lor cele mai bune. Şi singura fericire care arată bine în fotografii este, după gustul nostru, cea autentică. Când părinţii sunt mândri şi mulţumiţi, când prietenii din copilărie sunt copleşiţi de emoţii, când doi oameni se bucură din tot sufletul că vor trăi împreună.

Şi, ca oricui altcuiva, ne plac nunţile la care cei fericiţi ne sunt nouă dragi :). Bianca şi David fac parte dintr-un grup de prieteni de care am avut norocul să ne apropiem şi cu care ne-am simţit întotdeauna extraordinar. Am fost fotografi la nunta naşilor lor, Andra şi Cătălin, la nunta prietenilor lor, Beatrice şi Bogdan, la botezul Carinei, cea mai tânără membră a grupului, anul viitor vom fi la Anca şi Mihnea…

Sperăm să vă arătăm fotografii cu ei până la nunţile lor de argint, de aur şi de ce or mai fi – dacă noi vom mai putea atunci să ridicăm aparatele şi să focalizăm unde trebuie :)

5 thoughts on “Bianca & David {Nunta}”

  1. Nu am cuvinte! Sunt superbe toate fotografiile! Felicitari din inima! Si eu sunt pe urmele voastre, am inceput de jumatate de an fotografia profesionala. Am nevoie de multe experiente sa ajung ca voi. Bravo, bravo, bravo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.